Hazánk igen gazdag gyógy és ásványvizekben, a világ 5. legnagyobb termál készletével rendelkezik. Gyógyító erejük régóta ismert, használatuk mára hatalmas rendszerré fejlődött, terápiáik OEP által finanszírozottak. Bőrünk nemcsak a méregtelenítésben, hanem a tápanyag felvételben is részt vesz. A gyógy és termál vizek, általában bőségesen tartalmaznak, nyomelemeket és ásványi anyagokat, melyeket szervezetünk képes felvenni a bőrünkön keresztül. Igaz a mondás ,,bőrünkön érezzük’’ jótékony hatását, tapasztalatok bizonyítják:

  • javítja az általános egészségi állapotot, erőnlétet,
  • enyhíti a fájdalmakat,
  • kiválóan segíti a mozgás szervi betegségek rehabilitációs kezeléseit,
  • serkenti az anyagcsere folyamatokat,
  • krónikus betegségek kezelésnek kiváló kiegészítője.

Egy-egy gyógyfürdő vizének összetétele alapján, kiemelten segítheti nőgyógyászati panaszok megszűnését. Fontos a kúrák megkezdése előtt az igénybe vett fürdő orvosának tanácsát kikérni, a tájékoztató táblákat elolvasni, és az igénybe vett fürdő víz hőmérsékletére odafigyelni.

Íriszdiagnosztikai állapotfelmérés után személyes terápiájának összeállításánál megjelöljük az Ön egészségi állapotát leginkább elősegítő gyógyfürdők helyszíneit, annak igénybe vehető terápiáit. Továbbá szükség esetén módjában van igénybe venni a világ más-más gyógyhelyeiről származó iszapjainkból készített pakolásokat!

Érdeklődés

Érdeklődés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Írja be a számokat
Refresh Invalid Input

 

Mikolasek Éva íriszdiagnoszta +36-30/5200-401