Színes világunkban más-más színek örvendeztetnek meg embereket, hangulatunktól, környezetünktől, ízlésünktől függően öltöztetjük fel személyes világunkat. Látszólag minden kuszán és kiszámíthatatlanul színesedik. De saját kis világunkban mégis felfedezhetőek összefüggések. Pl.: ha gyászolunk feketébe, ha szerelmesek vagyunk pirosba, ha beszélgetésre megyünk sárgába, a műtőben zöldbe öltözködünk, és vég nélkül sorolhatnánk mikor, hova, milyen színt ,,illik’’ viselni. Már az ókorban felfedezték, hogy a színek befolyásolják a kedélyállapotukat. Mára kiterjedt rendszerben foglaltatik a színek szervezetre és lélekre gyakorolt hatása.

A Kínai Hagyományos Orvoslás színeket rendel az elemekhez. Ma már bizonyított, hogy a környezetünkben érzékelt színek befolyásolják érzéseinket, befolyásolják belső elválasztású mirigyeink működését és a bevitt tápanyagok hasznosítását.

Íriszdiagnosztikai állapotfelmérés után személyes terápiájának összeállításánál megjelöljük az Ön egészségi állapotát leginkább elősegítő színeket, melyeket öltözködésében, tárgyainak kiválasztásánál alkalmazhat, továbbá fényterápiás készülékeink használatánál módja van a színterápia alkalmazására is!

Érdeklődés

Érdeklődés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Írja be a számokat
Refresh Invalid Input

 

Mikolasek Éva íriszdiagnoszta +36-30/5200-401