Vizsgálat

Az Íriszdiagnoszta jogkörét tekintve nem nevezheti meg a betegségeket, bár azokat az írisz 95%-os biztonsággal tükrözi. Összefüggéseiben keresi a panaszok, tünetek okait, szervezetünk működésének kisiklásait. Utat mutat a szükséges további vizsgálatokhoz: röntgen, ultrahang, labor, stb. A vizsgálat során felismerhetők: méreganyag lerakódások típusai, telephelyeik, krónikus- vagy akut hurutok, gyulladások, kimerültségek, meszesedések, kőképződési hajlamok, kiválasztási rendellenességek, anyagcsere folyamatok zavarai és azok okai, ásványi anyag és vitaminhiányok, elzáródások és törésvonalak, váladék felhalmozódások, hegek, ciszták, egyéb elváltozások, állapotok testünk bármelyik szervénél.

Mindezeket látva azonban TILOS és etikátlan az íriszdiagnosztikát ,,elkápráztatásként’’ alkalmazni, avagy súlyos kórképeket zúdítani a betegre, hiszen ezek komoly károkat okozhatnak.
Az íriszdiagnosztikai vizsgálathoz kiváló megvilágítás szükséges, szabad szemmel nem láthatóak a jelzések. A fényforrás lehet nagyítós íridoszkóp, bármilyen szemnek elviselhető, de elegendő fényt adó lámpa, digitális kamera, fényképezőgép.

A vizsgálat menete: minden betegről adatlap készítendő, mely tartalmaz személyi adatokat, majd a vizsgálat adatait, valamint a beteg panaszait és az ezek alapján összeállított tanácsokat.
Amíg az adatokról érdeklődünk, lehetőség nyílik a páciens feszültségének oldására, kellemes, harmonikus hangulat kialakítására. A páciens közvetlen előttünk foglal helyet, lehetőség szerint azonos magasságban velünk. Először a szem környékét, majd az arc redőit, a bőr állagát, a haj színét, sűrűségét figyeljük meg, majd az írisz következik, és az információkat mindig rögzítjük. Megfigyeljük az írisz színét, sűrűségét, rajzolatait, apró mintáit, azok pontos elhelyezkedéseit…

Az Íriszdiagnosztikai állapotfelmérés rávilágít betegségeinek, rossz közérzetének okára. Ezek lehetnek életvitelének, táplálkozásának, egyéb körülményeknek a hatásai, melyeken változtatni szükséges az egészség, jó közérzet erőnlét megszerzéséhez. Mottónk a terápiák összeállításánál és kezelési rendszerünk felépítésénél: ,,VISSZA A TERMÉSZETBE!!!’’ , hiszen az élet már többször is bebizonyította őseink bölcsességét, miszerint az egészség a lábunk előtt hever, és a legegyszerűbb eszközök gyakorta a leghatásosabbak.

Természetesen, ha az íriszdiagnosztikai vizsgálat olyan betegséget tár fel ahol a lassú visszafordítási folyamat életveszélyt jelent, a páciensnek az azonnali beavatkozás lehetőségét nyújtó orvosi beavatkozást javasoljuk!

 

Érdeklődés

Érdeklődés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Írja be a számokat
Refresh Invalid Input

 

Mikolasek Éva íriszdiagnoszta +36-30/5200-401